top of page

Vintage meubels tweedehands

Ben je op zoek naar uniek meubilair? Dan zijn vintage meubels wat voor jou. Wij bieden vintage en tweedehands tafels, stoelen, kasten en meer. Brocante meubels zijn ontzettend populair, ben je benieuwd? Neem een kijkje in de webshop.

 

Vintage meubels tweedehands kopen


Of je nu een vintage kast wil aanschaffen of op zoek bent naar een nieuw stel stoelen, wij hebben een ruim aanbod aan brocante meubilair. Wij zijn altijd op zoek naar de meest verfijnde meubels voor onze winkel, omdat wij passie hebben voor mooie dingen. Wij blazen graag een nieuw leven in bij meubilair dat eigenlijk nog goed bruikbaar is. Indien het meubilair mankementen heeft, restaureren wij het, zodat het weer als nieuw is. Ben je op zoek naar een specifieke kleur voor je nieuwe aanwinst? Wij schilderen het graag voor je in de kleur naar wens.

Restaureren en stofferen

Wist je dat jouw favoriete meubels niet verloren hoeven te gaan? Zelfs bij schade is het mogelijk om het te restaureren, wij zijn hierin gespecialiseerd en zorgen ervoor dat jij weer kunt genieten van je meubilair. Meubels van hoge kwaliteit kunnen nog jarenlang meegaan, ook als je op zoek bent naar een nieuwe kleur hout of een ander soort stoffering kunnen wij dit regelen. Ben je bijvoorbeeld het printje van je eetkamerstoel zat? Geen probleem, wij hebben een ruim aanbod aan stoffen! Of neem je eigen stoffen mee en wij stofferen je stoel met liefde.

Vintage meubels tweedehands.JPG

Verschil vintage meubels en tweedehands

Wist je dat vintage meubels afkomstig zijn uit de periode van 1920 tot en met 1980? Zo kunnen de meubels uit onze winkel uit verschillende jaartallen komen. Maar wij bieden ook diverse tweedehands meubels, het verschil is dat tweedehands niet gebonden is aan een periode van jaren. Het betekent eigenlijk dat het meubelstuk al eerder is aangeschaft door iemand anders. Door je huis in te richten met 'gebruikte' meubels ga je voor een duurzame manier van winkelen. Wil je een specifieke look voor je kast, stoel of tafel? Wij geven je meubelen een make-over door middel van verven of stofferen.


Advies over vintage en tweedehands meubels


Wil je advies op het gebied van kleur, stof of restaureren? Misschien ben je benieuwd of jouw versleten stoel nog te redden is. Waar je ook advies voor nodig hebt, je kunt ons telefonisch benaderen of een e-mail sturen. Je kunt ook gezellig even langskomen, wij helpen je graag onder het genot van een kopje koffie. 

bottom of page