top of page

Meubels laten verven

Zijn jouw meubels toe aan een nieuw kleurtje? Of je nu een witte kast in een gave oranje kleur wil laten verven, of je stoelen in het blauw; wij regelen het voor je. Als je uitgekeken bent op de kleur van je meubels hoef je ze niet direct te vervangen, een nieuw laagje verf doet namelijk wonderen. 


Waarom meubels laten verven?


Toe aan een nieuwe look? Dat kan gemakkelijk, dit doen we namelijk met jouw favoriete kleur verf. Jouw oude kast kan een antieke look krijgen door de technieken die wij gebruiken, waardoor het meubelstuk ineens veel meer karakter krijgt. Omdat wij fan zijn van een duurzaam leven waarbij er niets wordt weggegooid, blazen wij graag nieuw leven in bij ouder meubilair. Ook als je tevreden bent met de huidige kleur, maar je interieur wel een opfrisser kan gebruiken, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Welke verfsoorten wij gebruiken

Bij elk meubelstuk komt een andere aanpak kijken. Voor het creëren van jouw meubilair gebruiken wij kalkverf of krijtverf. Kalkverf is een soort verf die wordt vervaardigd uit water en kalk, dit maakt het een volledig natuurlijk product. De kalkverf geeft jouw meubels een mat effect en is perfect voor een unieke look. Wij brengen deze verf aan met een speciale techniek waarbij er een streperig of gewolkt effect kan worden gecreëerd. Kies je voor krijtverf? Door de watergedragen en minerale bestanddelen ontstaat er een fluweelachtige laag. Deze look is tijdloos en minimalistisch, de hand gemixte pigmenten geven een authentieke uitstraling.

Meubels laten verven

Mogelijkheden

Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod van krijtverf en kalkverf. Kies jouw favoriete kleur om zo je kasten, stoelen of tafels van een nieuw uiterlijk te voorzien. Wij verven jouw meubilair in een nieuwe kleur, het is ook mogelijk om kleuren te mengen of meerdere kleuren te kiezen. Heb je een eigen verf die je graag wil gebruiken? Neem het mee en wij kunnen ermee aan de slag. Ook als je geïnteresseerd bent in een meubel uit onze winkel, maar je niet overtuigd bent of de kleur in jouw interieur past, kunnen wij het voor je personaliseren.


Workshops


Wil je zelf eens ervaren hoe het is om meubilair om te toveren? Wij bieden workshops over de verftechnieken die wij gebruiken zodat jij ook aan de slag kan met meubel make-overs! Leer over het gebruiken van krijtverf of kalkverf en creëer een unieke look. Je kunt bij ons terecht met een groepje van 4 of 5 mensen. Stimuleer je creativiteit en leer meer over verven.

bottom of page